Friday, December 23, 2011

CUTI MID-SEM

hoyeahhh!!
dh lma sgt dh ni rsa nye xupdate blog..
mls lh beb nk update...
xde mood, xde idea..
wa bukan jns org yg kretip..
hahah..

oohh ye..
skng ni tgh cuti mid-sem..
cuti seminggu..
ok lh kn..
asal ada cuti dri xde..
lpas hbs dip lg lma aku cuti..
ahaha...

cuti ni xwt apa2 pn...
duk umah, duk ngadap lappy ni je..
kje berlambak nk kna wt..
ari isnin lps hbs cuti dh kna anta..
slase plk ada presentation..
adehhhh~~
malas nye nk wt..
xnk wt blh x??
hahahaha..

ok2, jp lg aku wt k..
(btl ke ni??)
btllh dol...
lompng an kng...
den ni pelajar tbaikkk tau...
wakkaka...

ok dh, mrepek lbh ni..
kikiki...

oh ye, last one..
ruang tamu aku dh cntk...
heheeh...
even msih xsiap lg..
tp,YESSS aku mmg ska..
(^____________________^)

tgk je lh ye pic kt bwh ni...
bye2..
adiossssss!!!


ingt kn nk wt wallpaper kt blkng tv 2..
tp disebab kn wallpaper
terlampau mahal
smpi rm880,
so, batal kn ajelh niat ye..
tp yg ni pn dh superb cntk dh...
hehehe...
(^_______^)


oooopppsss!!
termasuk plk bapak aku dlm pic ni..
-.-'

p/s: sila2 lh cmmnt ye psal pic 2.. ;)



Thursday, December 8, 2011

Ipod Falsh Driver

ok, dh ada kt umah dh..
hahah...

smpi2 je td wt suprise kt mak aku..
ketuk pintu dia xdgr..
then wt misscall..
mak cll blk n aku ckp,
"mak zura ada kt blkng umah nk bg brng.."
(sorry zura tpksa gna nma kau)
hahaha...
skali mak aku bka pintu,
pnylh dia shock..
yeah!!!
this week suprise aku mnjadi..
hahahah

bl dh dlm 20mnt smpi,
ada posmen dtg umah aku..
ari2 ada order beli ipod flash driver dri Citybank..
pnylah aku xcited tahap gaban
bl dpt tau posmen 2 bwa brng yg aku order..
bkn main lg menari2 dpn mak aku..
hahaha..

skali bl dh dpt..
serius, im disappointed...
aku dh berangan2 dh nk dgr lagu msa boring, dlm bas
n pg mna2 je...
skali bl dh bka plastik dia
haaaaaaaaaa
hamekkkkk kau!!!
bkn seperti yg aku harap kn...
huhuhu...
(T____T)

ipod yg aku sangka ipod 2 bkn nye ipod yg blh dgr lagu,..
rupa2nye appearance dia je rupa ipod..
tp isi nye pendrive...
uwwwaaaa!!!!
bapak sedih gle msa 2..
huhuhu...
mak n ayh aku gelak2 je...
huhuhu...

habis hilang angan2 aku...
huhu...
mmg aku xnafikan bnda alah 2 sbjik mcm ipod..
comel je..
tp dh mengguris ati aku..
huhu..
:(

nilh dia pendrive 2..
tertipu aku..
huhu...
(T___T)

walaupun muke happy, 
tp dlm ati, tiada siapa yg tau betapa
sedihnye ati ini...
huhuhu...
:(

p/s: lain kli klu nk beli, bca n faham kn btl2 ayt kt kertas 2..-.-'

wordless thursday

slalu nmpk entry org lain
wordless wednesday kn..
arini aku wt wordless thursday...
asal??
xblh??skati aku lh..
hahaha..

bengang doe duk lma2 kt bus stand segamat ni..
klu byk bnda interesting xpe gk lh kn..
ni mcm hampessss je..dh lh ati tgh bengkek je kn..
duk lma2 kt cni
wt tmbh bengkek je..
adehh..
cpt lh bas ni...
dri last week blk tket kul 3...
xde lg awl ke transnational oiiii...
pntlh lma2 mcmni..

klu tau tket kul 3 je, aku gerak kuar uitm kul 2 tau x..
mnyusah kn aku duk lma2 je kt cni..
klu tmpat best mcm kt Bandar Tasik Selatan (BTS)xpe gk..
-.-'

tgk SAJE naik bas td
lg tmbh bengkek ati aku..
huhu..
cpt btl korg naik bas kn..
dayah ponteng class eh??
hahaha...
apa2 pn, have fun k SAJE..
souvenir utk akk jgn lupa..
wakakak...

ok, chaw..
mls nk tls pnjng2..
gua xde mood arini...
-.-'
-.-'
-.-'
-.-'
-.-'
-.-'

p/s: klu tau dri awl tket kul 3, xde mknanye aku nk kuar awl duk btapa kt cni slma 2jam..-.-'

Friday, December 2, 2011

ombak rindu

hoyeahhh!!
alamak...mcm dh lma sgt je xupdate blog kn??
hahaha...mlas ok nk update2 ni...
wa xde idea lh beb...
-.-'

ok, arini nk cte psal jp lg nk pg tgk 
cte ombak rindu!!
serius mmg xsbr gle nk tgk cte ni..
msa awl2 tau cte ni tgh wt,
awl2 lg dh ckp dgn mak aku nk tgk cte ni kt wyng..
mana yg kenal aku mesti fikir, 
eh??ann tgk cte melayu??
ckp xlyn cte melayu...
layan cte omputih je...
hahahah...
aku layan ciput je lh..
xde lh gile cte melayu kt wayang ni...
setakat sikit2 blhlh...
mana cite yg aku rasa best kt aku, aku tgklh..
kalau setakat cte yg xblh nk kembang kn otak, mcm cte2 bdo2 je..
sorry lh beb..
wa xblh msuk lh cte2 mcm 2...
kikiki...

last week tgk wyng gk..
tgk twilight and also happy feet 2..
twilight 2 ok lh...boleh lh...
aku cakap mcmni sbb aku xpnh follow pn cte 2 dri awl..
wakakaka...
kalau aku fllow, kompom aku ckp besh!!
hehehe...
happy feet plk mmg superb best...
tgk 3D plk kn..
rsa mcm nk tangkap2 je eric yg comel tu and also 
udang yang byk gle!!!
hahaha...

this week plk layan wayang lg..
ngeh ngeh ngeh..
aku mmg gile wayang..
kahkahkah..
serius xsbr tgk ombak rindu..
oh my aaron aziz...
be good k...
jgn gatal2 dgn maya dlm cte 2..
kompom wa kuciwa..
wakakaka..
over the lebih plk..
kikiki...

ok dh, dh start merepek ni sbb bgn awl..
-.-'

see u at 2pm at TGV seremban2 bebeh..
sape2 yg pg gk arini, roger aku ok..
we meet there..
hahaha...


oh my aaron...tggu i tau..
kikiki...

p/s: hope movie ni sama hebat dan best dalam novel...(^____^)


Wednesday, November 9, 2011

TAGGED FROM NHIDAYAH ALANG HUSSIN..:)

hoyeah!!
bka2 je new post ni tbeliak mata aku tengok 
signature yg aku wt...
menjadi plk...ingt kn xjd..AHHAHA...

ok dh, entry kali ni nk jawab tag lagi..
atoiii...byknye kna tag..
(padahal 3 je)
3 pn, byk gk kot...
huhu...
xpe, akk yg baik ati ni akn jwb suma tag2 anda ye..
hehe...

1) Apa benda yang penting dalam hidup anda
yg penting wt msa skng ni adalah handphone, laptop
purse and opkos money money money..
AHHAHA...xde duit, xhdup den baiii..
huhu..

2) Benda yang terakhir beli guna duit sendiri
waahhhh... i loiiiikeeee this Q..
hehehe...
bnda terakhir beli gna duit sndri adalah wages dari Guess bebeh..
aku sayang gle dgn wages 2...
huhu...
and xblh bg org lain pki pn..
AHHAHA..

3) Dimana tempat dan tema nak melangsungkn perkahwinan?
kalau dah kwin puas hati x dengan majlis tu?
ayoyo amma appa inna porengei..
HAHAHA...
soalan apakah ini??
tmpat nk kwin klu blh nk wt kt Australia n kawin dgn org Australia...
tp disebab kn mak aku xnk aku kwin dgn bngsa asing
n dia ckp bngsa asing xsun**..
huhu...
sodih ati awk dongar ea....
so, den buek kek umah den yolh..
AHAHA...
yang penting nye nikah mesti kt rumah, pelamin dalam rumah..
xnk luar umah..
xbest...:D
tema??
ontah...xtfkir pn lg nk tema apa
sbb masih jauh lg nk ke gerbang perkahwinan ni..
im not ready yet bebeh..
HAHAHA...

2nd Q tu xmo jwb..
den xkwin lg!!
jgn tny bukan2 blh xdayah??
HAHAHA...

ok next Q....

4) Adakah hati anda sedang dilamun cinta sekarang?
dengan siapa?
wooo wooo wooo!!!
soalan panassss dan soalan cepuk emas..
aku cepuk si dayah ni baru tau..
AHHAHA...
dayah,
sudah terang lagi bersuluh
kakak mu ini mmg in love skng ni...
hehehe...
malu plk nk ckp sape...
alah...
akk skng in love dgn botak lh dayah...
si johan ashaari 2..
heheeh...
*sorry tini*

5) Berapa lama akan mencintai orang yang dicintai 
sekarang itu?
fuiyooo!!!
melelh poloh den nk jwb soalan ni...
kng sia2 press dtg serbu...
dtg skali dgn fasha tersandar...
wakakaka....
mestilh nk mencintai si botak smpi ke akhir hayat
dan beriringan ke syurga firdausi..
walllauweiii...
angan2 tinggih!!
puiii!!!
AHHAHA...

6) Apa perkara yang betul2 nak dilakukan sekarang?
aku nak shopping!!
bosan siakkk duk umah lma2...
>.<"

7) Nama penuh korang dan nama bakal anak nanti?
nama saya Nur Nadia Binti Abdul Rahman..
(^___^)
nama anak??
atoiiii...
xdo laei lh...
klu ado pn, xnk bgtau...
hehehe..

8) Dimana tempat yang betul2 nak pergi?
1st mestilh nk menunaikan Haji...
kalau belum dapat panggilan,
dapat pergi Umrah pn dh Syukur Alhamdulillah..
:)

then, nak jelajah seluruh Australia..
especiallu nak pg Victoria, Australia..
msa tgk Austrlia Adventure kt tv3 dlu dia ckp 
Victoria ni tmpt yg romantik..
*wink2..
nk pg dgn suami aku nnt..
honeymoon bebeh...
HAHAHA...

9) Lima (5) lagu yang selalu didengar?
skng ni layan satu lagu je lh...
lagu hatimu milikku by nera af9..
lagu lain xdak..
AHAHA..

10) Bila tarikh lahir dan kat mana ianye disambut 
tahun ni/lepas?
ni yang aku mrh ni tny psal bday ni...
huhuhu...
bday aku 4 May 1990..
:)
thn lepas smbut kt umah...
xingt dpt kek ke x...
rasanye xdpt...huhu...
thn ni smbut kt UiTM...
xdpt kek gk..
mencik mencik mencik!!!!
huhuhu..
(T____T)

ok dah...terima kasih nhidayah dh tagged akk..
pnt den nk perah otak n jwb...
>.<"
hehehe...

ok dah, nk mandi..
nak pg anta surat kt pjbt pos..
surat order ipod..
*wink2..
xsbr tggu ipod sy..
hehehe..

Saturday, November 5, 2011

MARI MEMBALAS TAG YG DI TAG..-.-'

ok fine!!
aku di tag!!
terima kasih sue sebab tag akk and tak bagi kamu di tag kembali..
-.-'
HAHAHA...
malas lh sue nak wt bnda ni...
knp tag??
hahahah...
ok2...akk jwb jgn your eleven questions tu...
-.-'

1) jenis orang yang macam mana
----> aiyakkk!!!saya jenis orang yg happy go lucky...bahagia sentiasa...yeke???ye lh sue...lmpng kng..hahaha...sape yg kenal sy mesti tau sy mcmna....klu xknl, mule mesti ingt sy smbng n garang sbb muke ni mmg dh semulajadi nmpk garang...HAHAHAH...

2) paling rapat dengan mak atau ayah
----> opkos lah dengan mak...jap2, rapat gak dengan ayh tp bila nk dpt duit je...dh dpt, xrapat dh..AHHAHAH...

3) 3 benda wajib bawa bila keluar rumah
----> three things eh sue??
                    i) opkos my syg....handphone
                   ii) beg xkire handbag or sling bag or purse...(tengok keadaan)
                  iii) kasut..ni sebab masa drive xblh pki wages or heels..so, kna bwa ksut lbh..hehehe...;)

4) tak boleh hidup tanpa?
----> tak boleh hidup tanpa my mom, handphone and laptop and broadband...(jwpn slmat)..hahaha...

5) pandai main alat muzik tak?
----> kamu ni tak kenal akk lagi ni sue...akk pndi kot main alat muzik...nak tau apa???main ketuk2 meja...HAHAHAHA.....-.-'

6) kenangan paling manis pernah dilalui
----> ayoyo...mondo lh plk ni kngn mnis den ni...huhu...paling manis mngkn pernah bahagia dengan sesorg...PERNAH tau...hehehe...

7) sukan paling diminati..kenapa..
----> opkos lah hoki beb...hoki mmg dlm jiwa...xtau knp ska dgt dgn hoki...start nye masa darjah6, mule2 nk main saje2 je...tp rezeki Allah bg, dapat main smpi peringkat negeri...:))))))

8) pernah menang apa-apa anugerah atau hadiah? atas sumbangan apa?
----> so far, mcm xde lg je...yelh, kite sape nk di anugerah kan...kikiki....

*bila nk hbs ni????atoiii...pnt fkir dh ni..AHHAHAH...-.-'

9) siapa individu yang paling rapat sekarang?
----> yang paling rapat sekarang ni opkos lah my bff...ika n zura...:)

10) pilih pedas atau manis?
----> yang ni akk tau sure maksud kamu mcmna...pedas atau manis utk kata2 or makanan...hahaha...klu utk kata2 xnk pedas xnk manis sebab klu pedas akn menyakit kn ati tp dpt mbina kekuatan diri...tp klu mnis akn selalu rasa dilambung2 walaupun xdpt dilambung sebab keadaan fizikal berat badan yang tinggi tp ttp akn mnyakit kn bl kemungkinan akan selalu dibohongi..(asal kuar bm form5 ni???)hahahah...
so, the answer is i want both..sebab pedas dan manis akn dapat di seimbang kan dalam kehidupan...(mcm cikgu plk...kah kah kah...)

11) destinasi percutian pilihan? kenapa?
----> yeaahhhh!!!i looooovvvveeeeee this question...hehehe....tempat percutian mestilah Australia...dari dulu tiem skolah memang minat gile dgn aussie ni...bukan setakat satu tmpat dlm aussie je nk pg, tp klu boleh nk pg seluruh aussie...aaaaaaa......australia~ ~ australia~ ~ australia~ ~ australia~ ~ australia~ ~ gile aku jadinye...@.@

Alhamdulillah...finally habis gk jawab soalan ni...
hahahaha....

so, den pun nak tag org gk...
hehehehe...

ainee
hakim
zura

*zura kau wajib jwb...
hahaha

Monday, October 31, 2011

aku memang pantang aku call tapi xnk angkt!!!
baik xpyh pki hp mcm 2!!
ingt aku ni apa??

hello!!
baik kau buang je hp kau 2..
beli mahal2 pn xgna gk klu xnk angkt org cll n msg..
shit r!!
sumpah aku benci org xangkt cll ni!!

wei, bak cni blackberry kau 2!!
bak meh aku pecah kn!!
shit!!
arrrghhhhh!!!!!!!!!

Wednesday, October 26, 2011

BAHAGIA TENGOK KORANG..(^____^)

hoyeah!!
serius...
sumpah tak tipu..
bahagia gile aku tengok korang skang ni..
suka kot tengok kawan2 dah ada pasangan masing2..
ada yang dah rancang 
nak kawin..
ada yang rancang nak tunang..
bahagia nye korang..
bila sampai masa aku pulak ek??
jeles pun ada gak ni..
huhu..

apa2 pun,
hope korang bahagia bersama hingga ke jinjang leher..
eh2..salah lh pulak..
ahahaha...
bahagia bersama hingga ke jinjang pelamin..
kekal hingga akhir hayat dan
beriringan ke syurga..
aku akan doakan kbhgiaan korang..

bila dgr korg dh ada rncgn nk kwin,
tetiba aku rasa sebak kot,..
sedih..


especially my bff, ika..
bukan apa..dah selalu single bersama..
bila dia kwin nnt, xtau mcmna aku nnt..
hilang arah mngkn..
HAHAHAH..
gile!!
@.@
one more thing dear,
aku akan slalu jeles dgn kau..
you know why..right babe??
aku sayang kau..
huhu..
:'(


then, dgr pula lg sorg dh rncang nk kwin gk..
si ayap ni aa haa...
umang aiii...
sdh gk ati awk..
kwn dri kecik, dari sblm msuk skolah lg
dh knal..
kau nk kwin, adoiii...
sedih baiiii...
tak xboleh nk gurau2 mcm dlu dh..
kompom bini kau mrh aku nnt..
tp, apadehal..
skati lh..
HAHAHAH..just joking beb..

sape lg sape lg??
hmmm...
aaaaaaaaaa....
zura mngkn...
or diba??
HAHAHA...
korg 2org ni...cpt2lh cari..
teringin nak tgk korg ada ehem2 lh..
hahaha...



xpe, skng mngkn xde..
mngkn bl dh jumpa terus kawin je nnt..
who knows..
hahaha....
apa2 pn, korg boleh!!
aku skong korg..
*tetibe*
AHAHAH


lg sorg..
my bro..
cpt2 lah ye lang...
ari2 dh jumpa dh kt upm kt fakulti bhsa moden..
umah ni pn mcm dh lama je
xde wt knduri..
mngkn kna wt lpas ni..
HAHAHA...
;)
eh, jp..muke mcm ada samalh..
hehehe..
;)

my ex-roommate pun sama..
rndu korg lh kakak..


ok fine, jeles dgn cik umi dah naik broga..
-.-'
ijam, jaga cik umi sy elok2..
sy syg cik umi sy..
heheh..

ni lagi sorang..
rindu kamu sangat2 lah cik ain..
ntah bila dapat jumpa cik ain lg..
huhu..
:'(

kite memang jeles dgn cik ain ni..
cik ain dgn abi mmg best!!
cool je masing2..
hehehe...
cik umi, ingt lg x jji kite nk amik abi??
HAHAHA..
kite xnk ltk pic abi tkut cik ain mrh..
peace cik ain..
hehehe...


ni lg sorg..
kwn uitm aku..
ainee..
kawin nnt jgn lupa jmput akk tau..
;)
korg sweet ok..
-.-'
HAHAHA..

aku minta mahap awl2 ye amik pic korg..
kalau xsuka, bgtau tau..
nnt aku delete..
except for my bro..
i wont delete this pic..
HAHAHA
:)


yang lain2 tu aku tak tahu rncgn korg..
hehehe...
mngkn lin dgn najib..
hehehe..
sory lin..
or mngkn fatih farahain yg nk berebut botak dgn
fasha tersandar tu??
HAHAHAH...
sory fatin..hehehe

apa2 pun..
Allah S.W.T dah tentu kan sape jodoh
kite di Luh Mahfuz..
cumanye tak tahu je bila kite akan jumpa..
yang dah jumpa tu, syukur Alhamdulillah...
aku tunggu kad jemputan kawin korg
BY HAND..
aku tak nk by post..
biar padan muke korang..
HAHAHA...

walau macamna pun..
aku sayang korg beb..
kompom aku nng time korg kawin nnt..
huhuhu..
:'(
(nngs jauh2 nnt hlng make-up)
HAHAHA..

Sunday, October 23, 2011

APA PUN TAK BOLEY~~~

ayoyo...
cuti kali ni apa pun tak boleh lah~~
bosan tahap gaban..
tak tahu nak buat apa
walaupun hobby baru dah tercipta aritu
dan dah di story kan kat entry hobby ..
kui kui kui..

tapi apa pun tak boley...
bosan tetap bosan..
hadoii!!

wahai kawan2 baik ku..
balik lah cepat kawan..
walaupun aku tau korang sedang fisabilillah..
(best xayat??)
AAHAHAH..

cepat lah balik..
aku dah bosan tahap tak boleh bla dah ni..
sape2 yg baik ati 2, meh lah bawa aku jalan2..
hehehe..
*wink2..
;)


HOBEN JANG HOBEN!!!

hoyeahhh!!!
moh kito ko stadium klcc minggu dopan..
eh2..silap pulak..
tu nak shopping kek situ..
hehehe..
moh kito sumo oghang nismilan poei pocah an gogar an stadium tu..
memang tobaik nismilan main td...
gombiro den nengok eh..
walau pun byk yo ayat carut den kuar kn..
AHAHAH...
bukan carut apa..
setakat b*d** je..
hehehe..
ampun~~~

kuar ayat tu pin sebab bengang sangat dah
dengan syukur adan tu...
buang bola je sepak meregheban..
gogham plk ati den ni..
paneh yo nengok ea...
dahlah paneh tak dapek poei stadium paroi tu...
huh!!
-.-'

tapi xpo...
janji nismilan monang..
janji zaquan den main td..
eh??xdo kno ngono lak..
hahahah...

jom poei ramai2...
den pun nak poei yo walaupun
den tau den tak kan dapek poei...
huhu...
sodih ati awk..
:'(

sapo2 yang ado tket 2, hulur2 an lah yo...
sian kek den ni aaa...
dri mlysia lawn mno ntah ari2 den xdapek nengok..
nk yo raso yo dak mcmno koadaan kek stadium 2..
hahaha...

ok dah, meraban dah ni...
nk tdo..
nk mmpi an zaquan..
eh2??
mrepek lh deh..
AHAHHA..

good night everybody..
Assalamualaikum...
(^___^)

Tuesday, October 18, 2011

FALLING IN LOVE

hoyeah!!
dah heal dari sedih..
heal ke??tak rasanye..
warna bilik abang aku lagi cantik
jeles doe!!!
arghhh!!
>.<"

ok, tak nak cite pasal tu lagi!!
*falling in love*
eh2??
yeah!! im in love right now..
hehehe..
lebiu lah boyfriend..
hhehe..
tadi tengok cte man vs wild kat DISC..
aku memang suka cite ni since my bro suh tengok..
yes!! cite ni memang best..
dia ajar macam mna nk survive in any situation pun..
kat mana2 pegi pun dia ajar..
dalam hutan, kat tempat bersalji..
cara nak cari tempat tdo yang selamat dalam hutan..
memang best..
you have to watch this..
tak rugi kot..
dah lah pengcara dia ensem..kiki..

bila dah tengok tadi, 
aduh!!!
pak we shaye ada!!hehehe..
lebiu lah..
(gedik+gatal)
heheh..

oh jack gyllenhaal..kenapalah kau ensem sangat..
nak jadi bini ka boleh tak??
hehehe...
masa tengok tadi, patutlah mcam pernah tengok je mamat ni..
puas perah otak yg tak berapa nak perah tu
fikir penah tgk ktne..
rupa2 nye mamat a.k.a pakwe shaye ni
hero cte Prince of Persia..
i loikeeeee!!!
cte 2 best.,.
tambah lagi hero tu pakwe shaye..
search kt google pic dia
and guess what??
dia sangat ensem...
huhu..
-.-'

6pax..
(^_____^)

ensem nye...
-.-'




oh my!!!
(ternganga)





shaye shuke pakwe shaye..
hehehe..


cair chottt!!!
macam mana nak dapat pakwe macam ni??
huhu...-.-'
zahir jangan jeles eh pakwe shaye ada 6pax..
hehehe...

BENGANG!!

uwaaaaa....
nak nangis boleh x??
(T____T)

salah pilihan menyebab kan menyesal seumur hidup..
huhuhu...
sedihnye...
(T____T)

nak tukar warna lain boleh tak??
please...
warna tu tak cantik..
siot r uncle tu tak bagi pilih warna dalam kad banyak2 tu..
huhuhu...

dah berjam2 aku pilih
dah pening2 kpla...
bengang suma siap...
at last, uncle tu cakap tak boleh amik kat situ..
kena amik dalam katalog yang dia bagi...
huhuhu...
bengang gile nak mati..

terpaksa lah pilih warna on the spot..
uuwwwaaaa!!!!
bila dah cat, bilik tu tak cantik langsung!!!!!!!!
wei,
tolong lah...tak cantik!!!!
bilik tu dah jadi macam bilik kel***
huhuhu...
nak tukar warna...
nak nangis...
huhuhu...
:'(

tak nak kawan dengan suma orang..
majuk!!
huh!!
:'(

Monday, October 17, 2011

SHOE FOR SALE!!!

anyone..
ada sape2 nak beli kasut tak??
rm56 je..
tinggal ni satu je..
size 36..
sape2 nak beli bagitau cepat ye..
(^____________^)
*READY STOCK*


rome style shoes
RM56
colour category: beige pink
cortical features: soft-skinned
sole material: rubber base
upper material: leather / PU
closed mode: zipper

postage: semenanjung: RM7
postage sabah/sarawak: RM9
( pos laju )
(^____^)

Saturday, October 15, 2011

HOBBY

*wink2*
kenyit2 mata sikit pagi2 ni..
hehehe..

pejam celik pejam celik
dah seminggu dah cuti kat umah ni...
tak rasa macam seminggu pun..
rasa macam baru 2ari je kat cni..
aiyakkk!!
apa nak jadi ni..
cuti sem kali ni agak bosan ok..
geng xdo..
sumo ea dah masuk blaja..
tingga lah den sensorang kek cni aaaaa..
-.-'

rumah pulak tengah buat renovation..
dah xde benda nak buat,
aku create new hobby..
HAHAHAHA...
new lh sangat kan..
new lah wei..
bukan senang nak dapay hobby ni...
hobby baru aku ni adalah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hobby tengok orang buat kerja renovation..
HAHAHAHA..
apa lagi yang aku boleh buat..
ni jelah yang boleh..
nak ajak abah den jalan2,
dio xnk..
so, nengok yolah orang ni buek kojo..
>.<"

seronok kot tengok2 orang ni buat kje..
tokey dia ni cine..
nama dia uncle Ah Chong..
uncle ni comel..
suke gelak..
hehehe..
you ni comel lah uncle..
heheheh...

haaa...ni lah uncle tu..
tapi xnampak muke pulak..
adeh...
-.-'

ni pulak pekerja dia..
hes from indon..
rajin gile paktam ni..
tak kenal erti penat..
thumbs up..
(^___________^)

aiyaakkk!!
sorry haaaa uncle..
heheheh..
;)

eh2..
ada juga terselit..
HAHAHA..
bak kata mak aku,
baring terus masuk dalam
nasib je bukan 7kaki dalam tanah ni..
HAHAH..
-.-'

seronok gile tengok dia rata kan simen tu..
rasa macam nak masuk
buat sekali je..
hehehe..

model tak jadi
sebab 
gemuk..
HAHAHA...
>.<"

ok, nak sambung new hobby ni..
nak tengok orang pasang tile kat bilik
aku pulak..
kikiki..
adiosss!!
(^_________^)

Wednesday, October 12, 2011

~~wordless wednesday #1~~

truthfully, seriously..
i cant lie myself that i still remember you..
i kept our memories..
and ill will never erase it..

but..
when i saw those photos,
it makes me hurt so much..
it killing me
even though at that time
were just being a friend and going to that relationship
but i know, 
i stuck in others..

but now, 
i have to let you go..
please go away from my life..
i cant look at those photos..
please hide it from me..
:(

go on with your loved ones..
ill pray the best for both of you..
:')

loved, 
ann

Monday, October 10, 2011

IM HOME!!!

hoyeahh!!!
im coming home, im coming home,
tell the world im coming home..
eh2, takde coming2 lah..
dah kt rumah dah pun..
wikiki lalala..
lalalalalalalalala...
bahagia sungguh rasanye...
hehehehe...
(gila jap)

ok, sambung balik..
(normal kembali)
;)

finally, dah ada kat rumah..
ingat nak update malam tadi tapi sebab penat sangat,
aku terus booooommmm!!!tdo!!
pap pap oley..(tru annas easkey jap)
HAHAHA...

yelah, bgn kul 6pg, nak study punya pasal kn..
kena lah bgun awal..kikiki...
then, dah perah otak suma, 
balik bilik kemas2 barang, hangkut trun bwah..
tak macam banyak pulak kan barang aku...
hangkut sorang2 pulak tu...
kurus jap...HAHAHA..

sambil tunggu parent aku sampai from putrajaya,
duk lah kat bawah padahal diorang jauh lagi..
tu suma sebab dah xmampu
nak duk sorang2 kat bilik
and also tak xmampu
nak duk lama2 kt UiTm tu..
suma dah balik, mmg xlah kn nk duk lama2..
HAHAHA...
-.-'

ok, that was the last time i stayed at college..
next sem will be NR student..
what do yo mean by NR??
NR tu non-resident..
means, budak yang dah tak dapat kolej..
thanks UPK tak bagi aku duk kolej..
>.<"

haaaa....lepas tu, pegilah kat rumah sewa tu...
msa tu tinie and fathin dah ada kat situ..
aku sampai dengan ainee sebab aku tak tahu umah 2...
thanx ainee and her parents sebab sanggup tunggu..
(^_____^)

malas nak cite panjang, rumah tu pun
dah siap dipasangkan langsir..
thanks to ainee's mom sebab bawa langsir tu..
and also mak2 yang lain yang sponsor barang2,..
nanti akak bawa tong gas ok...hehehe...

ok dah, rasa macam dah panjang je tulis...
bosan pulak korang nanti..
now, nak enjoy puas2 cuti ni
even though rumah tengah buat renovation...
(^__________^)