Thursday, September 22, 2011

PENAMBAHAN

yeah!! update lagi...eh??hidup lagi ye blog ni??ingat kan dah tak ada dah..hahaha...bukan apa, masalah yang biasa dihadapi lah kan...tak ada idea nak tulis...dan bila ada idea, time2 tulah malas nak update..alasan sungguh kamu ni ann..HAHAHA..

yeah!! entry kali ni pasal penambahan ye adik2...bukan penolakan...hahah...tetibe teringat ML pulak malam2 buta ni..hehehe...penambahan ni bukan penambahan markah ke apa..atau penambahan apa yang korang nak fikir lah..aku tak idea pulak nak cakap apa..AHAHAH....gile ke apa kau ni ann??bukan gile lh..cuma pening je sebab penat dah otak ni asyik study je..hehehe...sorry ye eco..jap lagi i sambung balik k..i nak date dengan blog dulu..jap lagi i date dengan u pulak k...hehehe...

ok, back to the story yang i nak cerite kat u all ni..hehehe..i baru je dapat anak buah baru tau..dapat baby boy!! baby boy lagi??bila nak dapat baby girl ni??heheh...tak kisah lah, janji baby tu sihat, cukup sifat..Alhamdulillah...terima kasih Ya Allah..Kau berikan kebahagiaan ni dalam keluarga aku..:)

tak nak cerite panjang2, and ill make it simple, baby ni adik si wafiq..comel je budak nye..putih and mata sepet..hahaha..sepet mesti ikut keturunan aku..kui kui kui...bila dapat kamu ni sayang...mak su nak dukung kamu, cium2 kamu...comel nye kamu ni..hehehe...

so, skang ni tengok jelah ye pic2 anak buah ketiga aku ni...namanye tak silap aku, muhammad airil jibrail...ntahlah...aku pun tak sure..AHHAHA...apa punye mak su lah ni kan tau tau nama kamu sayang..hehehe...maksu dah habis final nanti, maksu datang sana k..muahh!!

ciuman abg untuk adik..
tapi, kenapa nampak macam gigit??
wafiq!!xmo2..maksu ggt kamu nnt..
hehehe...



dan yang paling penting,
SEPET!!!heheh..

p/s: tak ada pic baru baby ni...cepat lah ngah letak baru..huhu...:(

6 comments:

  1. eh2??makcik???makcik utk ank2 buah sy je ye zahir...dgn zahir, adik..HAHAHA...

    ReplyDelete
  2. wahaha . ikut siapa la sepet tu kan . haha

    ReplyDelete
  3. hahaha...mestilh iku maksu dia yg comel ni..hahaha..:p

    ReplyDelete