Sunday, June 3, 2012

in the early morning

morning bloggers..
actually xde bnda pn nk cte..
and as usual title mmg xde kna mngna dgn cte aku..
hikhikhik

i just get back from langkawi..
arrived at 4.20a.m..
penat gila babeng gua cakap lu..
bayang kn, bgn kul 5.30 a.m sbb nk gerak kuar dri lngkawi kul 7 a.m..
tket feri kul 8.45 a.m..
kul 7a.m 3june smpi 4.20 a.m 4june aku duk dlm feri n bas sahaja..
x mcm penat plk kn..
sakit pinggang, kaki, bunt** duk lama2..
seriously i think this is the 1st time i have been sitting for more than 10hours..
xpernah rsa lama sgt2 pg travel mcmni..
-________-"

tp xpelh, demi my mom, aku kuat kn jgk diri ni..
=)

oh ye, nnt aku smbung entry psal trip langkawi ok..
since smpi umah until now, aku xtdo2 lg sbb rsa mcm dh byk kli tdo dlm bas arini..
-________-"
next entry nk tnjuk apa yg aku beli..
(actually just beli coklat je)
^^

till then, daaaaa..
zzzZZzZZzz....

mulut over plk..
dh bosan sebenar nye dalam bas masa ni..
nampak muka xcukup tido..
>_______<


4 comments:

  1. dah pandai muncung dah sekarang HAHAHA

    ReplyDelete
  2. errrrrrr.....mmg pndi pn..hikhikhik...:p

    ReplyDelete
  3. untunglah dapat pergi langkawi. hikhik :DD

    ReplyDelete
  4. hehehe...pg sebab rombongan..klu x, mmg xde pg pn..:D

    ReplyDelete