Friday, January 14, 2011

EXCITED!!

Hey readers!!! oppss!!Assalamualaikum...heheheh...its been a long time im not posting any entry. So, terdetik di hati ni nak post new entry..hoho...


Tak sabar rasanye bila ada orang nak belanja makan kek Secret Recipe..heheh...tulh wak...lain kali jangan bagi benda senang kat saya lagi...awak suruh saya cari awak, kan tadi dah kantoi..hehehe...yeah!!!tak sabar nye..tapi tulah, kena belanja dia oreo mcflurry pulak..haisshh!! =.="..saya tak nak belanja awak boleh tak??hahaha...


Aku memang gile kak kek Secret Recipe ni especially new york cheese..so, time birthday aku nanti, pandai-pandai lah ye sape-sape yang rapat tu nak bagi apa...baru bestfriend namanye..hahaha


Nak mintak kek apa ek??indulgence or new york cheese??? or try new cake?? tak taulah nak amik kek apa...

pecan butterscotch sdp gk..rsa vanilla and ada kacang peca..

chocolate mud..tak ingat rasanye macam mana

chocolate walnut, sedap jugak..

ni favourite aku..new york cheese..marvellous!!!

ni pun favourite gak..chocolate indulgence..

various types of cake at secret recipe

Aiyakk!!!macam mana ni??nak pilih mana satu ni??fenin2!!huhu..

p/s: makin gemuklah aku jawab nye..hahaha
        

2 comments:

  1. eeeuuwww....xsdap....dh mkn dh ari 2...xhbs...kite buang je...xsdp....:D

    ReplyDelete